“Sarek, trekking a una de les zones més remotes d’Europa”,

El 17 de Maig a Eastland Cambridge Sandalia para damen a les 19,00 hores amb el Tato Rosés i la Marta Bretó, conferència i documental sobre “Sarek” un lloc a Suècia que els seus autors ho defineixen així:

Por encima del círculo polar ártico se extiende la zona natural más salvaje de Europa. En Sarek no existen asentamientos humanos ni refugios; ni siquiera hay caminos, solo los erráticos senderos que traza la fauna. La civilización es solo un recuerdo lejano.

Sarek es una isla de naturaleza virgen cuajada de escarpadas montañas, glaciares, lagos y ríos; un espacio alpino sin domesticar, bello y potencialmente peligroso.

La original advertencia de las autoridades resume la idiosincrasia de este parque nacional:

“’Quiero hacer trekking en Sarek’. Nosotros, los administradores del parque, esperamos que sepas lo que esta decisión implica. Si sufres un accidente, tienes un grave problema”.

YAN schuhe de tacón de Aguja de Las damenes 2019 Bombas PU Punta Punta Cordones schuhe Hebilla schuhe de tacón Alto Boda Fiesta y Noche schwarz rot,B,37

ZHRUI Stiefel para damen - Europa y los Estados Unidos Stiefel Individuales Stiefel Planas Stiefel para damen Stiefel Martin esmeriladas Stiefel de otoño e Invierno 36-43 (Farbe schwarz, tamaño 37)

Conferència a càrrec de Xavi Tarafa en Alaeo De los herren Botines Chelsea Botines de Cuero Genuino Brogue Größedos Martin para Caminatas de Trabajo schuhe Altos con Cordones Zapato Chukka para Adultos el 18 de Gener a les 19,00

6 setmanes en bicicleta per Spiti, Zanskar i Ladakh, un viatge entre els 3000 i els 5359 metres per la Índia més tibetana. Un viatge entre muntanyes, valls, monestirs i lames.

Us ho perdreu?

“Iran, el país del xiisme”

Divendres 14 de desembre, a les 19h a la biblioteca Etnies Caprice Eco W'S, Hausschuhe para damen

a càrrec de Jordi Belloso, filòleg àrab, islamòleg i viatger

En Jordi Belloso i Rimbau, és filòleg àrab, islamòleg i viatger. Actualment treballa a l’Ajuntament de Barcelona i com a professor a la UNED de Barcelona. Col·labora amb diverses agències de viatges de Barcelona com a guia en viatges d’autor.

De tots els països islàmics al món, només la República Islàmica d’Iran té com a religió oficial el xiisme. Entendre l’islam xiïta ens servirà per saber més la societat iraniana. Viatjarem per aquest fascinant país, ple de joies arquitectòniques i de gent amable i alegra. Però no només viatjarem imaginàriament; també definirem i analitzarem aspectes del xiisme que marquen el tarannà, no només religiós sinó també cultural i social, de la seva població.

Turnschuhe herren ADIDAS RS Replicant Ozweego EE7933

YUEKUOO Tacones Gruesos de la Correa del Tobillo del talón de Las damenes del Dedo del pie Puntiagudo PU schuhe de Fiesta de Cuero

Conferència de Coneguem el Món

Divendres 16 de novembre, a les 19h a la biblioteca Can Fabra

La Mercè Salomó, amiga i viatgera, compartirà novament amb nosaltres, un dels viatges que més l’han marcat.

La Mercè procura anar més enllà de les rutes turístiques i de tots els viatges que ha fet, aquest és el que més l’ha impactat i el que vol tornar a compartir amb vosaltres, en el marc de l’aniversari dels 10 anys de Coneguem el Món.